Miért használjunk parajdi sót ételeink elkészítéséhez ?

Erdély kincsének számított Parajdi só az Őstenger kiszáradását követően őrzi magában a 84 -féle ásványi anyagot, amely az emberi szervezet számára is fontos.
A világszerte ismert Parajdi étkezési só sokkal ízletesebb, finomabb ételek készítésre alkalmas, mint az általános asztali só. Adalékanyagtól, környezeti szennyeződésektől mentes. Nem tartalmaz E 536 csomósodásgátlót. A Természetes Parajdi sót már 5000 éve bányásszák. A só nemcsak ízesítőszer, annál sokkal több.
Főzéskor mennyivel másabb, mint egy általános asztali só?
Tudj meg róla többet! http://naturalweb.hu/miert-hasznaljunk-parajdi-sot-eteleink-elkeszitesehez/
Kövess minket Fb oldalunkon.
https://www.facebook.com/parajdiso
hogy értesülj a legfrissebb eseményekről, akciókról