Gyerek ajánlat

Sokunk számára fontos, hogy gyermekeink mindennapi környezete egészséges és biztonságos legyen. Éppen ezért szeretnénk ajánlani nektek a Parajdi Só kiváló termékeinek palettáját, amelyek nemcsak a kisgyermekek, de a család minden tagja számára előnyösek lehetnek.

PARAJDI SÓ PÁRNA

Az alvás és a játék tökéletes társa minden kisgyerek számára, segítség lehet az egészséges alvásban és a gyógyulásban is.


De kinek ajánljuk ezt a különleges párnát?


Elsősorban minden olyan szülőnek, aki szeretné, hogy gyermekük nyugodtan aludjon minden éjszaka, és gyorsabban gyógyuljon meg betegségek esetén. A Parajdi Sópárna tökéletes választás olyan kisgyermekek számára, akik hajlamosak a fül- és arcüreg gyulladásra, náthára vagy asztmára. Ennek a párnának köszönhetően könnyebben és nyugodtabban pihenhetnek, gyorsabb gyógyulást eredményezhet. A só jótékonyan hat a légzőszervekre, segít megelőzni és enyhíteni a megfázást, valamint javítja az alvás minőségét.
Ha szeretnétek biztosítani gyermekeiteknek az egészséges alvást és játékot, valamint segíteni az immunrendszerük erősítésében, akkor érdemes megtekintenetek a sópárnák válaszékát a következő linken

http://naturalweb.hu/termekkategoria/parajdi-so-parna/

A Parajdi Sópárnák kényelmesek, vidámak és nemcsak alváshoz, de játékhoz is ideálisak. Kattintsatok a linkre, hogy többet megtudjatok és válasszatok a gyermeketeknek legmegfelelőbb párnát!


http://naturalweb.hu/termekkategoria/parajdi-so-parna/

PARAJDI PÁROLOGTATÓ SÓ

Ha szeretnétek otthonotok levegőjét tisztábbá és frissebbé tenni, a Parajdi párologtató só ideális választás. A só ásványi anyagokban gazdag párologtatása segít csökkenteni a levegőben található allergének és kórokozók számát, ezáltal javítva a beltéri levegő minőségét.


A parajdi párologtató só tehát nem csak egy egyszerű kiegészítője lehet otthonunknak, hanem hatékony megoldás a friss és tiszta levegő biztosítására. Használata egyszerű, hatása pedig azonnali, így érdemes kipróbálni azoknak, akik szeretnék javítani otthonuk levegőminőségét és egészségüket A parajdi párologtató só 100%-ban tartalmazza a bányászat során kibányászott kősót. Tartalmazza a 84 féle ásványi anyagot, valamint az őstengeri iszapot. A természetes kősó a levegő páratartalmát felveszi, ezzel biztosítja a tiszta sós levegőt a lakásban. Kiváló hatással van a légzőrendszerre, segít az allergiás tünetek enyhítésében.

Kattintsatok a linkre, hogy részletesen megismerjétek ennek az egyszerű és hatékony megoldásnak az előnyeit!

http://naturalweb.hu/termek/parajdi-parologtato-so-1-kg/

HOMOKOZÓBA PARAJDI SÓ

A homokozóba helyezett parajdi só nemcsak játékra de az egészség megőrzésére is kiválóan alkalmas .A só antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságai segíthetnek megelőzni a bőrproblémákat, valamint a sóval való játék során a levegőbe jutó só tisztítja a légutakat. Ajánlott légúti betegségekre, asztmára.

SÓFAL

Egy igazi különlegesség a gyermekek szobájába vagy a játékterembe! A sófal nemcsak dekoratív, hanem a parajdi só jótékony hatásait is átadja a környezetnek. Gyermekeitek itt játszva és pihenve is részesülhetnek a só gyógyító erejéből.

kősó

Bízunk benne, hogy a fent említett termékek segítségével még harmonikusabbá és egészségesebbé tehetitek otthonotokat, és hozzájárulhattok gyermekeitek jó közérzetéhez és egészségéhez.


Termékeink megrendelhetők a megadott linkre kattintva a webshopban vagy a nagyobb kiszerelésű termékeink (25 kg -os zsákos parajdi só) vagy a (kősó) rendelése telefonon egyeztethető. 06304683293

Kövess minket Fb oldalunkon.

https://www.facebook.com/parajdiso

hogy értesülj a legfrissebb eseményekről, receptekről.