DÉZSA FÜRDŐSÓ

Fedezd fel Erdély kincsét, a Parajdi sót, amely tökéletes választás a Dézsa fürdők és medencék számára. Iszapos és iszapmentes változataink mellett illatos fürdősókat is kínálunk, mindezt 25 kg-os zsákokban

Ha szeretnéd élvezni a természetes relaxációt ne habozz, rendelj most!

Hívj minket a 06-30-468-3293-as telefonszámon

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, válaszd a minőségi termékeket a Dézsa Fürdő és Medence világába!

Parajdi só ( iszapos és iszap mentes )

Az iszapos parajdi só tartalmazza a természetes parajdi sót és az őstengeri iszapot. Az iszapos só használat során felhabzik, visszamarad a vízben az iszap, Az ásványi anyag tartalom mellett az iszap jótékony hatása is érvényesül..

Az iszap mentes parajdi só használat során tisztább állagú vizet eredményez, tartalmazza az ásványi anyagokat, amely az emberi szervezet számára is fontos.

dézsa fürdőbe vagy medencébe.

Adagold a sót:

Töltsd meg a dézsát vízzel, érdemes melegítés közben adagolni a sót a dézsába, érdemes megvárni míg feloldódik a dézsa vizében a só, és zsákonként adagolni bele. Így egy szép tisztább állagú vizet kapunk.

Az iszapos só használata esetén, ne lepődj meg, ha az iszap felhabzik és lerakódik a dézsa aljára – ez a természetes összetevők része.

Karbantartás:

Fontos , hogy a dézsa használat után letakarjuk a tetejét, ezzel is óvjuk a víz minőségét, valamint fontos, hogy a megfelelő mennyiségű só ( normál dézsa 2m átmérő 100-150 kg só ) legyen a vízben.

Ha a víz állaga megváltozik zöldül, nyálkás stb. akkor a víz minősége nem megfelelő, a dézsa tisztítására és a víz cseréjére van szükség.

Rendszeres tisztítással és megfelelő só adagolással hosszú ideig élvezheted a dézsa fürdőd frissítő és regeneráló hatásait.

RENDELHETŐ Tel: 06-30-468-3293

25kg-os zsákos kiszerelésben 200.-/kg

RENDELHETŐ Tel : 06-30-468-3293


A kiszállítás vagy a személyes átvétel telefonos egyeztetést igényel.

Parajdi fürdősók

( Levendula, Menta, Reuma-ízület, Relax, Narancsbőr, Ylang -Ylang, Sport )

Ha szeretnél egy természetes megoldást a test és a lélek ellazítására, akkor a parajdi fürdősó egy kiváló lehetőség. A parajdi fürdősóban található ásványi anyagok, például a magnézium és a kalcium, segítenek a bőr hidratálásában és javítják a bőr feszességét és rugalmasságát. 100 %-os természetes illóolajok segítenek a relaxálásban. A fürdősók önmagukban is használhatók, de az iszap mentes parajdi sóval együtt is tökéletes megoldás.

dézsa fürdőbe vagy medencébe.

25kg-os zsákos kiszerelésben 400.-/kg

RENDELHETŐ Tel : 06-30-468-3293


A kiszállítás vagy a személyes átvétel telefonos egyeztetést igényel.

Parajdi só fürdő – élvezd a természet erejét a Dézsa fürdőben

Az egészség és a wellness mindannyiunk számára fontos szempontok az életben. És ha van egy olyan hely, ahol mindezt a természet saját erejével élvezhetjük, akkor azt igazán meg kell tapasztalni. A Parajdi só fürdő, amely a Dézsa fürdő néven is ismert, tökéletes megoldás egy különleges élményre. Ez a különleges és gyógyító erőkkel rendelkező fürdő egyedülálló élményt nyújt mindazoknak, akik meg akarják tapasztalni a természet erejét a parajdi só jótékony, regeneráló gyógyító hatását.

A Parajdi só jótékony hatásai

A só mindig is az emberiség egyik legősibb gyógyítója volt. Az ókori időkben már ismerték annak jótékony hatásait, és a Parajdi só fürdő is ezen az ősi bölcsességen alapul. A Parajdi sót a mélyből emelik ki, ahol az évmilliók során az összes hasznos ásványi anyagot magába szívta. A Parajdi só fürdőban gazdag víz újra megtalálható, és rendkívüli előnyöket kínál mind a testnek, mind a léleknek.

A só fürdő jótékony hatásait számos betegség esetén tapasztalhatjuk meg. Az ízületi fájdalmaktól a bőrproblémákig számos egészségügyi problémára enyhülést hozhat. A só vízben való áztatása javítja a vérkeringést, segít csökkenteni a gyulladást és segít a relaxációban. Ezek az egészségügyi előnyök a Dézsa fürdőben is elérhetők.

Gyógyulás és Pihenés

A dézsa fürdőben való tartózkodás mély relaxációt eredményez, és a só terápiás hatásaival kombinálva valódi gyógyulási élményt nyújt. A Dézsa fürdőben mindenki megtalálja a számára megfelelő módot a gyógyulásra és a pihenésre.

A Dézsa fürdőzés csodálatos élmény, a gyógyító só járul hozzá az egészséged és a jó közérzeted javításához. Tehát ne habozz, válaszd ki a számodra megfelelő Parajdi Fürdősót a dézsa fürdődbe.

Kövess minket Fb oldalunkon.

https://www.facebook.com/parajdiso

hogy értesülj a legfrissebb eseményekről, receptekről.