Parajdi párologtató só

800 Ft

Az otthoni levegő minősége fontos szerepet játszik az egészségünk megőrzésében. Sajnos azonban a modern életmód és a zárt lakóterek miatt gyakran szenvedünk a rossz levegőminőségtől, amely allergiás reakciókat, légzési nehézségeket és egyéb egészségügyi problémákat okozhat.

Szerencsére van egy egyszerű és természetes megoldás a friss levegő biztosítására otthonunkban: a parajdi párologtató só. A parajdi só már évszázadok óta használatos gyógyászati ​​célokra, és használhatjuk otthonunkban és élvezhetjük annak előnyeit.

A parajdi párologtató só segítségével a lakásban friss és tiszta levegőt teremthetünk. A só segít a szennyeződések, por, allergének és baktériumok eltávolításában, így javítja a belső levegőminőséget, és segít elkerülni az allergiás reakciókat és a légúti megbetegedéseket.

A használata is egyszerű: csak helyezzünk egy edénybe parajdi párologtató sót. majd tegyük a kívánt helyre, célszerű oda ahol a legtöbb időt töltjük ( háló szoba, nappali, gyerek szoba ) . A párologtató só folyamatosan párát ad le, és a só használata során a levegőt természetesen tisztítja, javítja a levegő minőségét, így egy egészségesebb és kényelmesebb környezetet biztosít otthonunkban.

A parajdi párologtató só tehát nem csak egy egyszerű kiegészítője lehet otthonunknak, hanem hatékony megoldás a friss és tiszta levegő biztosítására. Használata egyszerű, hatása pedig azonnali, így érdemes kipróbálni azoknak, akik szeretnék javítani otthonuk levegőminőségét és egészségüket A parajdi párologtató só 100%-ban tartalmazza a bányászat során kibányászott kősót. Tartalmazza a 84 féle ásványi anyagot, valamint az őstengeri iszapot. A természetes kősó a levegő páratartalmát felveszi, ezzel biztosítja a tiszta sós levegőt a lakásban. Kiváló hatással van a légzőrendszerre, segít az allergiás tünetek enyhítésében.

Származási hely: Erdély

Kiszerelés : 1kg 

Leírás

Parajdi Párologtató só 1kg

Mire ajánljuk a Parajdi párologtató sót? Léguti megbetegedésekre, asztmára, köhögésre, inhalálásra, fertőtlenítésre, a láb áztatásra ( gombásodás ellen).

Hogyan használjuk a párologtató sót? A  párologtató só használata igen egyszerű és nagyon sokféle lehet. Használhatjuk a lakásunk levegőjének frissítésére. Készítsünk sóoldatot 3 :1 arányba, egy edénybe tegyünk tisztított vizet és bele a párologtató sót. 1 óra áztatással 20%- 30% -os  sóoldatot kapunk. Ezt addig ismételhetjük amíg a sókristályok teljesen feloldódnak. Használható még a párologtató só úgy is, hogy nem készítünk sóoldatot. Egyszerűen csak a párologtató sókat elhelyezzük egy edénybe. Meglocsoljuk egy minimálist és a levegő a lakásban friss és sóval teli lesz.

Hol érdemes használni? Célszerű a párologtató sót olyan helyen elhelyezni ( hálószoba, gyerekszoba, nappali. munkahely  ) ahol több időt tartózkodunk. Egy csomag tartós használatra elegendő mennyiséget tartalmaz, és könnyen tisztítható, így hosszú távon is megéri az árát.      

Kövess minket Facebook oldalunkon.

https://www.facebook.com/parajdiso

hogy értesülj a legfrissebb eseményekről, receptekről.

 

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…