Receptek

Tejszínes gombás spagetti parajdi sóval

Hozzávalók:

  • 50 dkg spagetti tészta
  • 10 dkg kockára vágott bacon szalonna
  • 2 ek olíva olaj
  • 2 közepes fej vöröshagyma ( nagyon apróra vágva )
  • ízlés szerint parajdi só,
  • ízlés szerint bors
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2,5 dl főzőtejszín
  • 6 közepes gomba
  • 10 dkg reszelt sajt (a tetejére)

Elkészítése:

A tésztát sós forró vízben kifőzzük

Amíg a tésztánk fő, addig a hagymát és a kockára vágott szalonnát majd a gombát megpirítjuk kevés olívaolajon, sózzuk, borsozzuk.

Amikor megpárolódott, hozzáadjuk a tejszínt, és végül az apróra vágott petrezselyemzöldjét.

A tésztát leszűrjük, és a szószhoz öntjük. Jól összeforgatjuk.

Jó étvágyat kívánunk.

Oszd meg és csatlakozz a közösséghez!

Szeretnénk hallani rólad! Hogyan használod a Parajdi só termékeinket? Milyen jótékony hatásokat tapasztaltál? Oszd meg velünk a történetedet a Facebook oldalunkon, és csatlakozz a Parajdi só közösséghez! Lájkold az oldalunkat, és maradj naprakész a legújabb termékekkel és ajánlatokkal kapcsolatban.

Kövess minket a Facebookon: https://www.facebook.com/parajdiso

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .