Tejszínes gombás spagetti parajdi sóval
Hozzávalók:
- 50 dkg spagetti tészta
- 10 dkg kockára vágott bacon szalonna
- 2 ek olíva olaj
- 2 közepes fej vöröshagyma ( nagyon apróra vágva )
- ízlés szerint parajdi só,
- ízlés szerint bors
- 1 csokor petrezselyem
- 2,5 dl főzőtejszín
- 6 közepes gomba
- 10 dkg reszelt sajt (a tetejére)
Elkészítése:
A tésztát sós forró vízben kifőzzük
Amíg a tésztánk fő, addig a hagymát és a kockára vágott szalonnát majd a gombát megpirítjuk kevés olívaolajon, sózzuk, borsozzuk.
Amikor megpárolódott, hozzáadjuk a tejszínt, és végül az apróra vágott petrezselyemzöldjét.
A tésztát leszűrjük, és a szószhoz öntjük. Jól összeforgatjuk.
Jó étvágyat kívánunk.
Oszd meg és csatlakozz a közösséghez!
Szeretnénk hallani rólad! Hogyan használod a Parajdi só termékeinket? Milyen jótékony hatásokat tapasztaltál? Oszd meg velünk a történetedet a Facebook oldalunkon, és csatlakozz a Parajdi só közösséghez! Lájkold az oldalunkat, és maradj naprakész a legújabb termékekkel és ajánlatokkal kapcsolatban.
Kövess minket a Facebookon: https://www.facebook.com/parajdiso