Kakaós csiga

Hozzávalók:

80dkg liszt , 5dkg élesztő, 2 teáskanál parajdi só, 0.5 l tej, 3 tojás  sárgája, 3-4 evőkanál olaj……

Elkészítése: 

A 0.5 l tejet felmelegítjük beletesszük az 5 dkg élesztőt, egy csipet cukorral felfuttatjuk.

A hozzávalókat beletesszük a tálba.

liszt, tojás, olaj , parajdi só

Jól eldolgozzuk, majd hagyjuk a tésztát 1 órát kelni.

A kelt tésztát átdolgozzuk, majd kinyújtjuk téglalap alakúra.

Töltelék: 

1db Rámát kikeverünk annyi kakaóval és cukorral amennyit felvesz.

kb: 2 evőkanál Arany kakaó por

3 evőkanál cukor

 

Az elnyújtott tésztát megkenjük a vajjal,

Majd feltekerjük és sütőpapíros tepsibe szeleteljük.

 

180 fokon megsütjük.

Jó étvágyat!

 

Hozzávalókat megtalálod a Naturalweb webshopban

– parajdi só

 

Használd bátran , nekünk már évek óta bevált.

Kösz hogy itt vagy velünk.

Naturalweb

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.