Étkezési Parajdi só

Erdély kincsének számított Parajdi só az Őstenger kiszáradását követően őrzi magában a 84 -féle ásványi anyagot, amely az emberi szervezet számára is fontos. A világszerte ismert Parajdi étkezési só sokkal ízletesebb, finomabb ételek készítésre alkalmas, mint az általános asztali só. Adalékanyagtól, környezeti szennyeződésektől mentes. Nem tartalmaz E 536  csomósodásgátlót. A  Természetes Parajdi sót már 5000 éve bányásszák. A só nemcsak ízesítőszer, annál sokkal több.

Tudtad ezt? Miért fontos a szervezete számára a só?

  • vesének szüksége van sóra a túltengésben lévő savak leépítéséhez, a vizelettel történő kiválasztásához.
  • A sóban szegény szervezet, elsavasodik.
  • Agyunk működéséhez is sóoldatra van szükség.

Itt fontos kiemelni, hogy a só fogyasztása mértéktelenül nem ajánlott! Mint mindenben az arányok itt is nagyon fontosak. De a megfelelő mennyiség a szervezet számára igen is szükséges.

Miért lenne ez más mint bármilyen másik só?

  • A természetes parajdi étkezési só nem tartalmaz adalékanyagot (pl: csomósodásgátlót)
  • 97%-os só tartalommal rendelkezik ( 84 féle ásványi anyag )
  • Nincs benne jód
  • környezeti szennyeződést nem tartalmaz

Főzéskor mennyivel másabb, mint egy általános asztali só?

Sósabb só, így főzéskor kevesebbet kell belőle használni.

Kinek ajánljuk a  Parajdi étkezési sót ?

–          akinek fontos  az egészsége

–          aki adalékanyagtól mentes ételt szeretne fogyasztani

–          aki reform, paleo stb. táplálkozást folytat

–          aki fogyókúrázik

–          aki sportol

Használd te is …mi már évek óta használjuk. Nekünk bevált.

TEDD A PARAJDI SÓT A KOSÁRBA!

Használd te is, válogass a só termékek között webshopunkban.

Parajdi étkezési só

http://naturalweb.hu/

Kövess minket Fb oldalunkon.

https://www.facebook.com/parajdiso

hogy értesülj a legfrissebb eseményekről, receptekről.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .