Erdély kincse

Erdély híres a természeti kincseiről, a Parajdi sóbánya és a bányászott Parajdi só két ilyen kincs, amelyek lenyűgöző látnivalók és egészségügyi előnyökkel is rendelkeznek.

A Parajdi sóbánya a világ egyik legrégebbi sóbányája, amely több mint 700 éves történelmével a sóbányászat fontos részét képezi Erdélynek. A bánya híres a több száz méteres alagutakról és a hatalmas sóoszlopokról, amelyeket a sóoldat lerakódása hozott létre. A bánya látogatása során megismerheted a sóbányászat történetét, és megcsodálhatod a bánya csodálatos látványát.

Erdély kincsének számított Parajdi só az Őstenger kiszáradását követően őrzi magában a 84 -féle ásványi anyagot, amely az emberi szervezet számára is fontos.
A világszerte ismert Parajdi étkezési só sokkal ízletesebb, finomabb ételek készítésre alkalmas, mint az általános asztali só. Adalékanyagtól, környezeti szennyeződésektől mentes. Nem tartalmaz E 536  csomósodásgátlót. A  Természetes Parajdi sót már évek óta bányásszák. A só nemcsak ízesítőszer, annál sokkal több.

Kipróbálnád, vagy már használod? Rendelhető a webshopban

http://naturalweb.hu/termek/parajdi-so-1-kg/

Kövess minket Fb oldalunkon.
https://www.facebook.com/parajdiso
hogy értesülj a legfrissebb eseményekről, akciókról

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .