Parajdi só párna ( levendulás ) nyuszi

4 000 Ft

 

  1. Nyugtató és pihentető alvást biztosít a természetes sókristályok és levendulavirág által.
  2. Könnyen tisztán tartható, mosható külső huzatának köszönhetően
  3. Melegíthető: A párna melegítésekor a levendula illata intenzívebbé válik, így az inhalálás természetes és hatékony módon segíti az ellazulást és a jobb alvást.
  4. Gyerekbarát kialakítás: Vidám és barátságos kialakítású, ami felkelti a gyerekek érdeklődését és kedvet teremt az alváshoz.Könnyű és hordozható kialakításának köszönhetően a gyerekek nemcsak alváshoz, hanem játékhoz is használhatják a párnát.
  5. Adalékanyagmentes: Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, így teljesen biztonságos a gyerekek számára.

A Parajdi Levendulás Nyuszi Sópárna egyedülállóan kényelmes és szórakoztató társ a kisgyerekeknek mind az alváshoz, mind pedig a játékhoz. Tökéletesen megnyugtatja őket az esti lefekvés előtt, és garantálja a nyugodt, pihentető alvást.

De kinek ajánljuk ezt a varázslatos kis párnát? Elsősorban minden olyan szülőnek, aki szeretné, hogy gyermekük nyugodtan és kényelmesen aludjon minden éjszaka.  A barátságos design és a vidám kialakítás garantáltan felkelti a gyerekek érdeklődését és kedvét teremti az alváshoz.

A könnyen kezelhető külső huzatnak köszönhetően pedig mindig frissen tartható a párna, így a gyerekek mindig kellemes környezetben alhatnak. Azonban a Parajdi Levendulás Nyuszi Sópárna nemcsak az alváshoz használható. A könnyű és hordozható kialakításnak köszönhetően ideális társ lesz a gyerekeknek játékhoz is. Legyen szó plüssbarátokkal való játszásról vagy egy kis pihenésről a napközbeni szundikálás során, a Parajdi Levendulás Sópárna mindig kéznél lesz.

Emellett a párna melegítésekor a levendula illata intenzívebbé válik, így az inhalálás természetes és hatékony módon segíti az ellazulást és a jobb alvást.

A Parajdi Levendulás Nyuszi Sópárna egy fantasztikus választás minden szülő számára, aki szeretné, hogy gyermekük nyugodtan aludjon és szórakozva tölthesse el az idejét. Adj esélyt ennek a kivételes terméknek, és engedd, hogy segítsen a gyerekek nyugodt alvásában és a szórakoztató játékban!

Leírás

Kinek ajánljuk?
Parajdi Levendulás Nyuszi Sópárna minden kisgyerek számára tökéletes társ lehet az alváshoz és a játékhoz. A könnyen kezelhető és kényelmes párna segít megnyugtatni őket az esti lefekvés előtt, és nyugodt, pihentető alvást biztosít.

Milyen előnyökkel jár?
A párna két részből áll: a belső huzat tartalmazza a finom sókristályokat és a levendulavirágot, míg a külső huzat mosható és levehető, így mindig frissen tartható.

Melegíthető: A párna melegítésekor a levendula illata intenzívebbé válik, így az inhalálás természetes és hatékony módon segíti az ellazulást és a jobb alvást.

Miért fogják szeretni a gyerekek?
Barátságos design: A párnák vidám és barátságos kialakításúak, ami felkelti a gyerekek érdeklődését és kedvet teremt az alváshoz.
Könnyen kezelhető: A mosható és levehető külső huzatnak köszönhetően a szülők könnyen tarthatják tisztán a párnát, így mindig friss és kellemes környezetben alhatnak a gyerekek.

Játékos használat: A könnyű és hordozható kialakításnak köszönhetően a gyerekek nemcsak alváshoz, hanem játékhoz is használhatják a párnát. Legyen szó plüssbarátokkal való játszásról vagy egy kis pihenésről a napközbeni szundikálás során, a Parajdi Levendulás Sópárna mindig kéznél lesz.

Méretek és összetétel:
Méret: 17 cm, 200g (fülek nélküli rész)
Összetétel: Természetes parajdi só kristályok és levendulavirág

A párna 2 részből áll: Küldő huzat mosható , belső huzat tartalmazza a levendula virágot és a parajdi sót .

Engedd, hogy a Parajdi Levendulás Nyuszi Sópárna segítsen a gyerekek nyugodt alvásában, és a szórakoztató játékban!

Kövess minket Facebook oldalunkon.

https://www.facebook.com/parajdiso

hogy értesülj a legfrissebb eseményekről, receptekről.

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…