Mi a Parajdi só?

Az erdélyi táj kincsei között számos természeti csoda található, melyek közül kiemelkedik a Parajdi sóbánya és annak páratlan természeti kincse, a parajdi só. Egy olyan érték, mely nemcsak helyi lakosokat, hanem világszerte érdeklődőket vonz. De mi is pontosan a Parajdi só, és mi teszi olyan különlegessé?

A Parajdi sóbánya

Erdélyben, a Gyergyói-medencében található Parajd településének környékén rejtőzik az egyik legősibb sóbánya, mely már évszázadok óta vonzza a látogatókat. A sóbánya nemcsak turisztikai célpont, hanem gazdag kulturális és történelmi örökséggel is büszkélkedhet.

A Parajdi só

A Parajdi só valóságos természeti kincs. Ezt a sót úgynevezett kőzetjegyekből bányásszák, amelyek több millió éves történelmi folyamatok során kristályosodtak ki. A Parajdi só egyedülállóan tiszta és ásványi anyagokban gazdag, így számos egészségügyi és kozmetikai célra is felhasználható. Nem véletlen, hogy az egészségtudatos vásárlók számára az Parajdi étkezési só nélkülözhetetlen a konyhából.

Tudj meg többet a Parajdi étkezési sóról http://naturalweb.hu/termek/parajdi-so-1-kg/

Egészségügyi előnyök

A Parajdi só jótékony hatásai számos egészségügyi problémára kiterjednek. A sóbarlangokban való pihenés például segíthet a légzőrendszeri betegségek, például asztma vagy allergia tüneteinek enyhítésében. Emellett a sólégzés terápia segíthet a stressz csökkentésében és az általános jó közérzet fenntartásában is. Nemcsak a sóbányában, hanem otthonodban is használhatod a természet csodáját a Parajdi párologtató sót.

Tudj meg róla többet http://naturalweb.hu/termek/parajdi-parologtato-so-1-kg/

Parajdi só párna

Parajdi só párna kicsiknek és nagyok ajánlott. A sópárna 2 részből áll belső huzat tartalmazza a sókristályokat a külső huzat mosható, levehető. Melegíthető és hűthető.
Ajánlott fül és arcüreg gyulladásra, nátha és asztma ellen.

Teljesen egyszerű megoldás, rövid időn belül megoldódik a probléma.
Nincs mellékhatás, nincsenek drága gyógyszerek.

Tudj meg róla többet http://naturalweb.hu/termekkategoria/parajdi-so-parna/

Kozmetikai felhasználás

A Parajdi só kiválóan alkalmas a bőr és haj, fog, száj ápolására is. A sóban található ásványi anyagok táplálják és hidratálják a bőrt, miközben segítenek megszabadulni a szárazságtól és a bőrhibáktól. A sótartalmú termékek rendszeres használata segíthet fenntartani a bőr egészségét és szépségét.

Tökéletes otthoni wellness-t próbálhatsz ki a Parajdi fürdősókkal

Tudj meg róla többet http://naturalweb.hu/termekkategoria/furdoso/

Zsákos termékek

A Parajdi só különféle formákban elérhető a fogyasztók számára. Megvásárolható tiszta só formájában, amelyet otthoni fürdőkben vagy szaunákban, dézsa fürdőkben is használhatunk, de megtalálható kozmetikai termékekben is, mint például só alapú fürdőbomba vagy bőrradír formájában.

Dézsa fürdőbe, medencébe használt Parajdi só megrendelhető telefonon 06304683293

Szaunába a parajdi kősó nem csak látványos , de a tökéletes wellness élményében segít.

A Parajdi só valóságos természeti kincs, mely nemcsak a természet szépségét, hanem számos egészségügyi és kozmetikai előnyét is magában hordozza. A Parajdi sóbánya és annak termékei megtestesítik Erdély gazdagságát és sokszínűségét, és egyedülálló élményt nyújtanak mindazoknak, akik használják őket.

Látogasd meg weboldalunkat http://naturalweb.hu/

Kövess minket Facebook oldalunkon.

https://www.facebook.com/parajdiso

hogy értesülj a legfrissebb eseményekről, receptekről.