Parajdi só párna ( katica ) nyuszi

3 000 Ft

A Parajdi Nyuszi Sópárna – az alvás és a játék tökéletes társa minden kisgyerek számára, segítség lehet az egészséges alvásban és a gyógyulásban is.

De kinek ajánljuk ezt a különleges párnát?

Elsősorban minden olyan szülőnek, aki szeretné, hogy gyermekük nyugodtan aludjon minden éjszaka, és gyorsabban gyógyuljon meg betegségek esetén. A Parajdi Nyuszi Sópárna tökéletes választás olyan kisgyermekek számára, akik hajlamosak a fül- és arcüreggyulladásra, náthára vagy asztmára. Ennek a párnának köszönhetően könnyebben és nyugodtabban pihenhetnek, gyorsabb gyógyulást eredményezhet.

Miért fogják szeretni a gyerekek?

A barátságos és vidám design mindig felkelti a kicsik érdeklődését, és kedvet teremt az alváshoz vagy a játékhoz. Ez a kényelmes és könnyen kezelhető párna gyorsan kedvenc társukká válik mind alváskor, mind pedig játékkor.

Könnyen kezelhető: A mosható és levehető külső huzatnak köszönhetően a szülők könnyen tarthatják tisztán a párnát, így mindig friss és kellemes környezetben alhatnak a gyerekek.

Játékos használat: A könnyű és hordozható kialakításnak köszönhetően a gyerekek nemcsak alváshoz, hanem játékhoz is használhatják a párnát. Legyen szó plüssbarátokkal való játszásról vagy egy kis pihenésről a napközbeni szundikálás során, a Parajdi Nyuszi Sópárna mindig kéznél lesz.

Méretek és összetétel: Méret: 17 cm, 200g (fülek nélküli rész)

Összetétel: Természetes parajdi só kristályok

A Parajdi Nyuszi Sópárna nemcsak a gyógyulásban és az alvásban nyújt segítséget, hanem a játékban is! Engedd meg, hogy ez a különleges párnázott barát legyen a gyermeked napi rutinjának része, és segítsen neki egy nyugodt és boldog gyermekkor kialakításában!

 

Leírás

Kinek ajánljuk?

Parajdi Nyuszi Sópárna minden kisgyerek számára tökéletes társ lehet az alváshoz és a játékhoz. Melegíthető és hűthető.
Ajánlott fül és arcüreg gyulladásra, nátha és asztma ellen. A könnyen kezelhető és kényelmes párna segít megnyugtatni őket az esti lefekvés előtt, és nyugodt, pihentető alvást biztosít.

Milyen előnyökkel jár?

A párna két részből áll: a belső huzat tartalmazza a sókristályokat míg a külső huzat mosható és levehető, így mindig frissen tartható.

Melegíthető: A sópárna a melegítés hatására párologtatja a sót, így az inhalálás természetes és hatékony.

Hogyan használd a meleg sópárnát?

Melegítés – Helyezd a sópárnát 10-12 percre egy 50-60°-os sütőbe, majd tedd a kezelendő testrészre kb. 20 percre. A párnát érdemes hőálló tálcára tenni a melegítés során, hogy ne égjen meg az anyaga. Kerüld a mikrohullámú sütő használatát a melegítéshez! A sókristály hosszú ideig megőrzi a hőmérsékletét, rezgései pedig serkentik az immunrendszert.

Hűthető : Tökéletes megoldás zúzódások enyhítésére.

Hogyan használd a hideg sópárnát?

A sópárnát kivesszük a huzatából , majd a sóval teli párnát egy zacskóba helyezzük, és betesszük a mélyhűtőbe kb 10 percre  A só lehűl a párnába , visszatesszük a huzatba és a sérült felületre helyezzük.

Barátságos design: A párnák vidám és barátságos kialakításúak, ami felkelti a gyerekek érdeklődését és kedvet teremt az alváshoz, és a gyógyulásban is segít.

Könnyen kezelhető: A mosható és levehető külső huzatnak köszönhetően a szülők könnyen tarthatják tisztán a párnát, így mindig friss és kellemes környezetben alhatnak a gyerekek.

Játékos használat: A könnyű és hordozható kialakításnak köszönhetően a gyerekek nemcsak alváshoz, hanem játékhoz is használhatják a párnát. Legyen szó plüssbarátokkal való játszásról vagy egy kis pihenésről a napközbeni szundikálás során, a Parajdi Sópárna mindig kéznél lesz.

Méretek és összetétel:
Méret: 17 cm, 200g (fülek nélküli rész)
Összetétel: Természetes parajdi só kristályok

Engedd, hogy a Parajdi Nyuszi Sópárna segítsen a gyerekek nyugodt alvásában, a gyógyulásban és a szórakoztató játékban!

Kövess minket Facebook oldalunkon.

https://www.facebook.com/parajdiso

hogy értesülj a legfrissebb eseményekről, receptekről.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…