Hogyan alkalmazzuk a Parajdi fürdősót?

A Parajdi fürdősó ideális természetes megoldás a test és lélek ellazítására. A gazdag ásványi anyagokkal rendelkező parajdi só segít hidratálni a bőrt, javítja annak feszességét és rugalmasságát, valamint enyhíti az izomfeszültséget, hozzájárulva a napi stressz levezetéséhez.

Ha szeretnél egy természetes megoldást a test és lélek felfrissítésére, a Parajdi fürdősó kiváló választás lehet. A benne található magnézium és kalcium ásványi anyagok segítik a bőr hidratálását és javítják annak állapotát. Egyszerűen oldd fel a Parajdi fürdősót a fürdővízben (az ajánlott mennyiség 250g), majd merülj el a vízben, hogy élvezd a nyugtató hatást.

A meleg vagy langyos fürdő kiváló lehetőség az izomfeszültség enyhítésére, a test teljes ellazítására, valamint a napi stressz levezetésére és a szervezet méregtelenítésére. Rendszeres használatával a Parajdi fürdősó hozzájárulhat a bőr egészségének javulásához és általában a test és lélek egészségi állapotának javulásához.

A fürdősó használata remek lehetőséget kínál a test és lélek relaxációjára, valamint a bőr egészségének támogatására.

A só feloldódása után 15-20 percig élvezheted a vízben való relaxációt. Később érdemes magadat egy törölközőbe vagy köntösbe burkolni, hogy a só megszáradhasson a bőrön. Akinek zavaró lehet a sós érzet, az le is öblítheti magát. A Parajdi sós fürdőt egyszeri alkalomként vagy kúraszerűen is alkalmazhatod.

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb fürdősót, és tekintsd meg a kínálatunkat a webshopunkban!

http://naturalweb.hu/termekkategoria/furdoso/

Kövess minket Facebook oldalunkon.

https://www.facebook.com/parajdiso

hogy értesülj a legfrissebb eseményekről, receptekről.