Remélem tudod, hogy az  általában kapható hagyományos konyhasó többnyire Kálium Kloriddal kevert, agyonfinomított, kémiailag fehérített NaCl (só) amit a szervezetünk idegen anyagnak, sejtméregnek tekint, és megpróbálja semlegesíteni.

Ehhez rengeteg energiára és vízre van szüksége, amit a sejtjeinkből von ki. Olvasd tovább….

Mivel azonban a napi só fogyasztásunk sokszorosa a szükségesnek, a testünk nem tudja mindezt közömbösíteni, ezért a felesleget kikristályosítja. A sókristályok  idővel kicsapódnak az ízületekben, ami végül reumás megbetegedésekhez és egyéb betegségekhez vezet.

A természetes  (Parajdi só) ezzel szemben mind a 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazza, Tökéletes belső szerkezettel rendelkezik, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a benne lévő elemeket a sejtjeink be tudják építeni.

Nem tartalmaz csomósodásgátló anyagot így a szervezet számára nem káros.
A természetes Parajdi só a szó igazi értelmében vett élelmiszer, amit már évezredek óta használ az emberiség.
A Parajdi só nemcsak ételeink ízesítőszere , annál sokkal több…

Úgy döntöttél kipróbálod? Ízesítsd ételeidet Parajdi sóval Te is!

Tudj meg róla többet…. katt.

Kösz, hogy itt vagy velünk.

Jó egészséget.

Novák Bea

naturalweb.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.