Disznótoros ételek

Itt a szezonja a disznóvágásoknak , a hurka, kolbász elkészítésének. A sonka pácolásának.

forrás:nosalty

Megoszlanak a vélemények a zsíros  disznótoros ételek fogyasztás iránt

De abban egyetértünk, hogy ha a disznótoros ételek mellett döntesz  a minőségi alapanyagok fontossága  itt sem feledhető.

Fontos, hogy a táplálékunkat szolgáló állat felnevelése, a disznóvágás során a feldolgozása  a használt alapanyagok minősége megfelelő legyen.

Jó szívvel ajánljuk Parajdi só termékünket. Adalékanyagtól, csomósodásgátlótól mentes, 97% -természetes só- t. Tökéletesen használható a disznótoros ételek elkészítéséhez a húsok pácolásához.

Kis és nagy tételben. Rendelhető webshopunkban vagy telefonon.

Parajdi só – Rendelj most! 0630 468-3293

Naturalweb.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.